DUYURU

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında MTO492 (E) Bitirme Çalışması alan Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Bitirme Çalışmalarını en geç 06 HAZİRAN 2022 PAZARTESİ günü saat 17:00’a kadar Meteoroloji  Mühendisliği Bölümü'ne metmuh-uubf@itu.edu.tr eposta adresi üzerinden pdf şeklinde göndermeleri gerekmektedir. Dosya boyutu nedeniyle yaşanabilecek sorunlar durumunda etozdemir@itu.edu.tr ile irtibata geçilebilir.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında MTO4902 Meteoroloji Mühendisliği Tasarımı 2 ile MTO494 Araştırma Projesi dersini alan Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğrencileri, çalışma raporlarını en geç 06 HAZİRAN 2022 PAZARTESİ günü saat 17:00’a kadar Meteoroloji  Mühendisliği Bölümü'ne metmuh-uubf@itu.edu.tr eposta adresi üzerinden pdf şeklinde göndermeleri gerekmektedir. Dosya boyutu nedeniyle yaşanabilecek sorunlar durumunda etozdemir@itu.edu.tr ile irtibata geçilebilir.

Önemle Duyurulur.

Uçak-Uzay Bil.Fak.