Bölümler

İklim Bilimi ve Meteoroloji

Uzay

İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi

Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi yeni nesil havacılık liderlerine ilham vermeyi ve insansız hava ve uzay araçlarından ticari uçaklara, meteorolojiden kozmolojiye kadar engin konuları içeren eğitim ve araştırmalarla geleceği şekillendirmeyi hedefler.

Fakültemiz Uçak Mühendisliği, Meteoroloji Mühendisliği ve Uzay Mühendisliği Lisans Programlarımız ABET (EAC) tarafından akredite edilmiştir.

abetresim

Fakültemiz Lisans Programları ayrıca Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından da akredite edilmiştir.

yokak_logo_tr

6 Mayıs 2024 Pazar günü,  251.İTÜ Günü  kapsamında Fakültemiz bahçesinde mezunlarımızı, şu anda aramızda olmayan mensuplarımızı ve yakınlarını ağırladık.

Misafirlerimiz, konuşmaların ve teşekkür belgelerinin takdiminin ardından fakülte bahçemizde keyifli vakitler geçirme fırsatı yakaladı.. Mezunlarımız Nostalji Dersi ile öğrencilik günlerine geri döndü.

Etkinliğimiz gerçekleştirilmesinde katkısı olan Pegasus Havayolları, mezunlarımız Sn. Tahsin İSTANBULLU ve Sn. Ersin DEMİRSES'e teşükkür ediyoruz.

Sonraki İTÜ Günü buluşmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

IMG_6511  IMG_6532 IMG_6542  IMG_6549

IMG_6582  IMG_6708 IMG_6607  IMG_6626