Üniversitemiz Akademik Performans Ödülleri, İTÜ’nün “Küresel Etki Yılı” ilan ettiği 2024’te üçüncü kez sahiplerini buldu.

Ödüller üç ayrı kategoride verildi. Bunlar; 2021-2023 yılları içerisinde bölüm içinde en yüksek akademik performans gösteren öğretim üyeleri, 2023 yılında bölüm içinde yayın bazlı en yüksek performans gösteren öğretim üyeleri ve 2023 yılında bölüm içinde yayın bazlı en yüksek performans gösteren araştırma görevlileri oldu.

İTÜ’lü akademisyenler, ilk kez 2021’de düzenlenen İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Performans Ödülleri’ne bu yıl da yoğun ilgi gösterdi. Üç farklı kategoride toplam 321 isim ödüle değer bulundu. Akademik performans kategorisinde 120 öğretim üyemiz ödüle değer bulunurken, yayın kategorisinde 119 akademisyen ve araştırma görevlisi, yayın kategorisinde ise 82 isim ödül almaya hak kazandı.

İTÜ Akademik Performans Ödülleri’ne değer görülen aşağıdaki Öğretim Üyelerimiz ve Araştırma Görevlilerimizi kutluyor, başarılarının tekrarını diliyoruz.

AKADEMİK PERFORMANS KATEGORİSİNDE (2021-2023 Yılları Arasında)

Prof.Dr. Ahmet Duran ŞAHİN-Meteoroloji Mühendisliği Bölümü
Prof.Dr. Ali DENİZ- Meteoroloji Mühendisliği Bölümü
Prof.Dr. Hülya CEBECİ-Uçak Mühendisliği Bölümü